II OPEN RAID CIUTAT DE LLEIDA

El proper dissabte 31 de maig tindrà lloc l’Open Raid Ciutat de Lleida que organitza l'Agrupació Cultural Vila-Seca (SE). El raid es desenvoluparà al parc de la Mitjana de Lleida i als municipis dels voltants amb una distància màxima de 50 km i 550 m de desnivell seguint un itinerari assequible a tots els esportistes. Aquest any l’organització té previst un raid més divertit al combinar constantment diferents modalitats d’orientació: mapa, llibre de ruta, rumbs. Els participants faran un total de 8 km de cursa a peu, entre 32 i 41 km de bicicleta i també podran gaudir remant pel Segre en caiac 2 km o amb el circuit de cordes que consistirà en 15 m de rapel/electrón.

El lloc de sortida serà el pavelló d’esports de Pardinyes de Lleida on a les 7 hores del matí es rebrà als equips i se’ls hi lliurarà la documentació consistent en mapes, full de ruta i dorsals. Després del briefing, a les 9 tindrà lloc la sortida dels equips participants que competiran en la modalitat non-stop, comptant per les classificacions el temps corregut des de la sortida fins a la meta. A les 17 h de la tarda es faran públiques les classificacions, i juntament amb un pica-pica es farà l’entrega de premis als guanyadors.

Les inscripcions són limitades i es poden fer fins al proper 26 de maig. Els 50 primers equips rebran dues entrades per al parc d’atraccions de Port Aventura. Poden fer-se des de la pàgina web: www.naturetime.es. Caldrà triar entre dues categories de competició; en equips de 2 persones amb o sense experiència, o en individual, només per a raiders amb experiència. Es recomana a tots els participants portar roba de recanvi, sabatilles BTT, ulleres protectores i crema solar, a més del material obligatori per al raid.

Informació facilitada per Joan Carbonell

0 comentaris: