RAID BARCELONA MARÍTIM 2008

L'equip Urkels s'emporta la VII edició del Raid BCN Marítim

L'equip Urkels va ser el guanyador de la setena edició del Raid Barcelona Marítim que es va celebrar el diumenge 19 d'octubre de 8.30 a 14.30 hores al Passeig Marítim.

La prova va comptar amb una xifra rècord de participació de més de 200 esportistes dividits en 59 equips mixtes formats per quatre persones cadascun.

L’equip guanyador del VII Raid Barcelona Marítim va ser l'Urkels (dorsal 6), format per Gemma Russinyol, Ferran Ballesta, Ingrid Piñol i Alexander Puig amb una puntuació de 524,84 punts. El segon classificat ha estat l’equip Catacrac Team (dorsal 24) que repetia la posició de l'edició anterior, format per Mònica Sirerol, Sergio Rosa, Joan Campolier i Jordi Gavaldà amb una puntuació de 498,92 punts.

El lliurament dels premis es farà en el transcurs d’una festa el dijous, 23 d’octubre, a partir de les 22.00 hores, a la sala Almodobar de Barcelona (carrer Grassot nº 36).


Classificació

Resultats

Puntuacions

2 comentaris:

Alberto dijo...

aggg!!!! todavia tengo unas agujetas de morirse!!!
Chicos,hemos de estar atentos para pillar el arco del Lidl.
Fue muy divertido, el año que viene más. WASKA 4EVR

Miguel dijo...

No sé para cuando saldrá el kit arco+flechas+diana del LiDL. Seguro que el mismo día que el kit escopeta de balines+balines+jabalí doméstico. Mientras tanto ya sabéis que siempre está la opción http://www.decathlon.es/ES/arcos-6052578/

Y para los que sóis manitas siempre podéis optar por un poco de bricolaje doméstico
http://www.vivelanaturaleza.com/Bricolaje/ArcoyFlechas.php

Ya sabéis un par de tirafondos, cola de impacto en la junta la culata y ya tenemos nuestro arco de látex, 100% seguro.