CURSA D'ORIENTACIÓ A RIPOLL


La mañana del día 1 de noviembre se celebra en Ripoll la 3ª edición de la cursa d'orientació de Tots Sants.

Habrá 2 circuitos de diferente dificultad que permitan a todos disfrutar de la orientación y un sector nuevo para seguir con la descoberta del entorno natural de Ripoll.

Como ese fin de semana lo habíamos dejado vacío para ver qué necesidades tenemos antes del Raid, quizás sea una buena oportunidad para practicar la orientación. Aunque no lo hagamos por competir sino a nuestro rollo y que sea más instructivo para todos.

Horarios, detalles técnicos e inscripciones

4 comentaris:

Xavipotter dijo...

A mi em sembla una bona proposta. No és massa proper, però per aquella zona també podem fer orientació gastronòmica, jaja. Com que no corre molta pressa i encara hi ha dies, en parlem aquests dies que ens veurem.

X

Anónimo dijo...

Hola!

Vull saber on puc trobar informació sobre la cursa de Ripoll. Inscripcions, preu, lloc de trobada, hora d'inici, open o score....? Moltes gràcies.
Mar

Miguel dijo...

Hola Mar,

Jo també he estat buscant info sobre l'edició d'aquest any i no he trobat res. No sé si serà que aquest any no la fan. Els hi he enviat un mail (info@clubexcursionistaripoll) per preguntar. Si em diuen alguna cosa ja informarem. Sinó també pots trucar al 972.70.05.40 dimarts i divendres de 22.00 a 23.00 h.

Miguel dijo...

He rebut resposta de l'organització. Això és el que comenten:
"Per causa de problemes per la realització de la cursa ens hem vist
obligats a suspendre aquesta cursa. Properament a la nostra Web
anunciarem una cursa per l'any vinent a Núria. Ja en tindreu noticies."