32a Cursa de Muntanya de Torrelavit

El proper dissabte 9 de juliol de 2011 a les 19 h. es celebrarà la 32a edició de la cursa de muntanya de Torrelavit.

La distància serà de 10 km. i la sortida i l'arribada serà a la Plaça de les Escoles.

El recorregut estarà degudament senyalitzat i controlat en aquells punts en que ho requereixi. Serà majoritàriament per camins. Hi haurà 2 avituallaments líquids (aigua) al km 2,5 i 6,5 aprox. i a l'arribada (líquid i sòlid).

Cal esmentar que el recorregut estarà obert al trànsit de vehicles i persones. Tot i que en alguns punts que ho requereixin, hi haurà controls. Per tant, caldrà extremar les precaucions en les cruïlles i corbes tancades.

El sistema de cronometratge serà amb xip, que es lliurarà als atletes i que caldrà retornar a l'arribada. En cas de pèrdua d'aquest, s'haurà d'abonar 10 euros a la organització. No serà vàlid córrer amb el xip groc.

Hi haurà servei de vestuari, W.C., dutxes, guardarroba, ambulància i aparcament a la zona esportiva. El bany a la piscina municipal serà gratuït per als participants i acompanyants.

El preu de la inscripció és de 8 euros (atletes locals inscripció gratuïta fent-la a l'Ajuntament). El darrer dia d'inscripció és el divendres 8 de juliol o quan s'arribi als 300 inscrits. Només s'admetran inscripcions el dia de la cursa si no s'ha arribat abans als 300 inscrits i al preu de 10 euros.




La cursa transcorre per camins amples entre vinyes, prats i boscos. També hi ha alguns trams de corriols, un d'ells, en el kilòmetre 3,5 aprox., que és curt però força tècnic i de baixada (estarà senyalitzat). També hi ha alguns trams curts d'asfalt.
Com sempre, el recorregut és força "trenca-cames"...







OBSEQUIS I SERVEIS

Obsequi de record de la Cursa (per concretar)
Bany gratuït a la piscina municipal per als participants i acompanyants (al llarg de tooot el dia de la Cursa: matí, tarda, vespre)
Dos (2) avituallaments d'aigua en Cursa
Menjar i beguda a l'arribada
Trofeus a les Categories en la Cursa de 10 km
Medalles commemoratives a tots els/les participants de les Curses Infantils
Vestuaris, wc i dutxes
Guarda-roba (recorda no deixar res de valor al cotxe i deixa-ho al Guarda-Roba... per si un cas)
Ambulància (per si un cas)


Més informació: Web de l'organització

1 comentaris:

Anónimo dijo...

Ei, sé que és del tot off-topic, però vau acabar allò de la ressenya de Plaça Botticelli? M'agradaria saber si hi ha alguna via superior a V, o només hi ha les tres vies que vau dibuixar en el post de fa dos anys, http://fentcamiraids.blogspot.com/2009/03/placa-botticelli-resena.html

Una abraçada!