32a Cursa de Muntanya de Torrelavit

El proper dissabte 9 de juliol de 2011 a les 19 h. es celebrarà la 32a edició de la cursa de muntanya de Torrelavit.

La distància serà de 10 km. i la sortida i l'arribada serà a la Plaça de les Escoles.

El recorregut estarà degudament senyalitzat i controlat en aquells punts en que ho requereixi. Serà majoritàriament per camins. Hi haurà 2 avituallaments líquids (aigua) al km 2,5 i 6,5 aprox. i a l'arribada (líquid i sòlid).

Cal esmentar que el recorregut estarà obert al trànsit de vehicles i persones. Tot i que en alguns punts que ho requereixin, hi haurà controls. Per tant, caldrà extremar les precaucions en les cruïlles i corbes tancades.

El sistema de cronometratge serà amb xip, que es lliurarà als atletes i que caldrà retornar a l'arribada. En cas de pèrdua d'aquest, s'haurà d'abonar 10 euros a la organització. No serà vàlid córrer amb el xip groc.

Hi haurà servei de vestuari, W.C., dutxes, guardarroba, ambulància i aparcament a la zona esportiva. El bany a la piscina municipal serà gratuït per als participants i acompanyants.

El preu de la inscripció és de 8 euros (atletes locals inscripció gratuïta fent-la a l'Ajuntament). El darrer dia d'inscripció és el divendres 8 de juliol o quan s'arribi als 300 inscrits. Només s'admetran inscripcions el dia de la cursa si no s'ha arribat abans als 300 inscrits i al preu de 10 euros.




La cursa transcorre per camins amples entre vinyes, prats i boscos. També hi ha alguns trams de corriols, un d'ells, en el kilòmetre 3,5 aprox., que és curt però força tècnic i de baixada (estarà senyalitzat). També hi ha alguns trams curts d'asfalt.
Com sempre, el recorregut és força "trenca-cames"...







OBSEQUIS I SERVEIS

Obsequi de record de la Cursa (per concretar)
Bany gratuït a la piscina municipal per als participants i acompanyants (al llarg de tooot el dia de la Cursa: matí, tarda, vespre)
Dos (2) avituallaments d'aigua en Cursa
Menjar i beguda a l'arribada
Trofeus a les Categories en la Cursa de 10 km
Medalles commemoratives a tots els/les participants de les Curses Infantils
Vestuaris, wc i dutxes
Guarda-roba (recorda no deixar res de valor al cotxe i deixa-ho al Guarda-Roba... per si un cas)
Ambulància (per si un cas)


Més informació: Web de l'organització

¡Dios,..., tengo tripita!

Un día te levantas, te miras al espejo y, ¡oh, dios mío! ¿qué es eso que asoma por encima de la cintura? Si has vivido esa sensación en primera persona, conoces a alguien cercano que le ha pasado o si crees que algún día puedes ser tú el/la del espejo, no dejes de ver este monólogo de Leo Harlem. Creo que no te dejará indiferente. ¡Disfrutadlo!